Type and press Enter.

Shampoobar, balsambar og fast kropssæbe

shampoobar

Emballagefri sæbe og shampoo

Du kan let lave dine rutiner og vaner mere simple og mere bæredygtige. Et af de steder hvor jeg selv har lavet flest ændringer, det må være på badeværelset, og her kom jeg ikke uden om al den emballage-spild, der er i forbindelse med sæbe, shampoo og balsam. Jeg bruger ikke længere flydende shampoo, balsam og sæbe i plastik beholdere, men i stedet bruger jeg en kombineret shampoobar/balsambar samt en fast kropssæbe. Og forresten er dette indlæg ikke sponsoreret.

Jeg har tidligere brugt en shampoobar fra Isangs – men jeg må indrømme jeg har fundet en ny favorit. Jeg bruger stadig noget hudpleje fra Isangs, men alt til hår er nu i stedet fra Lundegaardens hudpleje. Med shampoobaren fra Isangs kunne jeg godt få en lidt voks-agtig fornemmelse i håret, og var derfor nødt til altid at skylle efter med æblecidereddike, og det behøver jeg slet ikke med baren fra Lundegaarden. Den rammer præcis oplevelsen med “almindelig” shampoo, og vil derfor også være den jeg anbefaler, især hvis det er første gang du skal skifte fra flydende til fast. Jeg har ønsket mig en del af dem til jul og fødselsdag, og jeg glæder mig til at prøve de forskellige varianter!

Alle produkter er veganske, undtagen dem der indeholder honning. De er uden SLS, mikroplast og parabener, og så består de kun af naturlige ingredienser. Jeg bruger dem der hedder “Hair crystal bar” til 75 kr, som jo som nævnt, er både shampoo og balsam kombineret i én. Lige nu bruger jeg den der hedder “purple” og den dufter dejligt af lavendel. Kropssæberne står til 40 kr og du kan finde dem her.

Hvis du er interesseret i andre bæredygtige ændringer du kan lave på badeværelset og i pleje-rutinerne, så læs mere her:
Økonomisk og bæredygtigt: 2 slags genanvendelige vatrondeller
Safety razor: Bæredygtig barbering

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

3 comments

  1. Skønt indlæg Jeg er lige gået fra Rasul til en shampoobar fra sæbeværkstedet. Oplevede at mit hår blev meget stift og svært at rede ud, hvis jeg undlod at skyde efter med eddike. Så da jeg så, at sæbeværkstedet er begyndt at lave shampoobarer, måtte jeg lige prøve. Synes det fungerer rigtig godt og som en bonus for os, der gerne vil reducere vores affald, er det også muligt at få baren uden indpakning – hvilket jeg desværre ikke har oplevet med Rasul… Fedt med flere varianter inden for shampoobarer!

    1. Tak for kommenatren Line <3 Mega ærgerligt rasul ikke lige umiddelbart kan findes uden emballage! Vil gerne prøve det på et tidspunkt..Og spændende!! Kender ikke sæbeværkstedet, så var lige inde og lure - er det den der hedder "hårshampoo med bukkehornsfrø" du har? Og er det mig der er blind, eller kan man ikke lige umiddelbart se hvad de vejer plus hvad den består af? Og ja det er SÅ fedt med flere varianter indenfor shampoobarer, så kan man bestemt finde noget der passer til enhver - jeg tror på at flydende sæbe er fortid! Freya

  2. Jeg er vild med ideen! Hvor henne køber du dem og hvor længe holder en sådan en?