Type and press Enter.

Vegansk og bæredygtig webshop – Pargaard

pargaard

Pargaard – ny fantastisk og bæredygtig webshop

Indlægget indeholder reklame i form af rabatkode

Pargaard er en ny dansk webshop, hvor man kan købe veganske og bæredygtige produkter – lige nu kan man købe økologiske bomulds t-shirts til kvinder med de fineste print, bomuldsnet af genbrugte materialer med lige så fine print, metal- og glassugerør (samt en lille “taske” der passer til) og Sustain Yearly magasinet. Alle produkterne er i top kvalitet, og er lavet med hensyn til dyr, miljø og mennesker. Jeg er vild med det! Jeg synes ofte det har været svært at finde (i sær) tøj, hvor det er bæredygtigt og vegansk. Tit er det veganske lavet af diverse syntetiske materialer og det bæredygtige lavet af materialer fra dyr som f.eks. uld og læder. Jeg syntes det har været svært at finde virksomheder der kombinerer bæredygtigt og vegansk (uden at bruge syntetiske materialer eller animalske materialer), men nu er der håb, for det gør Pargaard heldigvis.

Pargaard ejes af Iben og Helle, som jeg var så heldig at støde på til Aalborg Bæredygtighedsfestival 2018. Man kunne tydeligt se ved første øjekast at der bare var styr på tingene, og at de to delte en stor passion for hvad de laver og står for. Der er tænkt over detaljerne, og hvordan produktionen og den færdige vare kan være så bæredygtig som muligt – uden at gå på kompromis med design og æstetik. Til festivalen vandt jeg en konkurrence i deres “stand”, og jeg modtog et par af de produkter der sælges på hjemmesiden – en t-shirt, sugerør plus pung og et net. Efterfølgende har vi skrevet sammen, og da jeg fortalte at jeg havde planer om den her blog, så aftalte vi at det kunne være fedt hvis jeg kunne vise jer de ting jeg vandt i konkurrencen, og at jeg så tilmed kunne giver jer rabat! Derfor kan I hele oktober få 20 procent på jeres køb, ved brug af rabatkoden “freya20” – den skal bare indtastes i feltet til rabatkoder og så aktiveres den herefter.

Jeg håber I får glæde af rabatkoden, og får købt lidt hjem. Jeg kan i hvert fald kraftigt anbefale de fire ting jeg nu selv ejer. T-shirten findes i 4 forskellige design og er virkelig lækker og blød. Den jeg har hedder “Eden T-shirt” (og kan købes her) – de andre design kan ses her. En ekstra detalje ved t-shirten er at selve “blækket” der er brugt til trykket er vandbaseret, miljøvenligt og selvfølgelig vegansk – så som jeg sagde, det er virkelig gennemarbejdet og jeg synes virkelig det er fedt!

Nettet er to-sidet og har altså et forskelligt design på hver side. Det er lavet af 60 % genbrugt bomuld og 40 % lokale genbrugte plasticflasker – og igen er blækket til trykket også vegansk og bæredygtigt. Nettet er i ret kraftig og tyk kvalitet, hvilket gør det mere holdbart. Jeg kommer til at bruge mit til shopping, indkøb og nok også bare som taske – fordi den faktisk er pæn og ikke bare praktisk. Nettet kan købes her.

Sidst men ikke mindst har jeg fået fingrene i et sugerør (og en lille rensebørste) samt en pung/taske. Hvis man hellere vil have et sugerør af glas, kan det også findes på hjemmesiden. Metalsugerøret er genialt i kampen mod alle de plasticsugerør der bliver brugt hver evig eneste dag verden over. Et genanvendeligt sugerør kan du have med dig overalt, og bruge fra nu af og til evig tid. Jeg synes den lille pung er nødvendig og mega smart når man skal have sugerøret med sig – jeg har den bare liggende i tasken, og så er man totalt klar til at sige nej tak til engangsplastic! Jeg bruger mit sugerør når jeg er på farten og spiser ude, samt derhjemme til f.eks. juice, smoothie og iskaffe. Sugerøret kan købes her og pungen dertil kan købes her. 

På de sidste billeder er sugerørs-pungen puttet ned i min veganske taske fra Matt&Natt – det er nemlig oftest den jeg har med når jeg er ude..og så gør det jo ikke noget de faktisk matcher ret godt..

I er mere end velkomne til at spørge om noget eller skrive en kommentar. Hvis det er et spørgsmål til Pargaard kan jeg enten give spørgsmålet videre eller I kan kontakte dem her.

Nyd shopping med god samvittighed fra Pargaard!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *