Type and press Enter.

Opskrift med Naturli’ Pipfri: BBQ-marineret vegansk kylling

naturli pipfri

BBQ-marineret vegansk kylling (i en omgang kedelig pastasalat)

I starten af 2019 lancerede Naturli’ endnu et nyt produkt – nemlig det veganske 1:1 alternativ til kylling! Det er blevet navngivet ‘Pipfri’ og er baseret på ærter. Jeg har altid været skeptisk overfor kyllingestykker (dengang jeg spiste kød), fordi jeg synes at de altid var lidt mystiske i konsistensen, og jeg var bange for at spise et “dårligt stykke”. Nu er man helt fri for at bekymre sig om sådan noget, samtidig med at ingen dyr behøver at lide eller dø for at være vores mad. Tak til Naturli’ Pipfri!!

Selvfølgelig er det da klart bedst at spise uforarbejdede grøntsager samt at lave alt fra bunden selv, men hvis du spørger mig, så elsker jeg produkter som disse – det er perfekt til dage man har travlt, det gør det nemmere og mere attraktivt for ikke-veganere at vælge kødfrit, man behøver ikke servere bønner til sine grøntsags-forskrækkede venner og så er det også bare fedt at have muligheden. Sidst men ikke mindst så smager  Naturli’ Pipfri rigtig rigtig godt, og jeg ville til enhver tid anbefale det til retter, hvor man ellers normalt ville bruge kylling. Det koster 25 kr for en pakke og lige pt. kan det findes i Rema 1000.

Jeg har set folk bruge til det wok-retter, butter-chicken og tortilla – indtil videre har jeg selv kun eksperimenteret med selve produktet og spist det til en simpel omgang pastasalat. Her får du opskriften på BBQ-marineret Naturli’ Pipfri, som du kan putte i en salat, i et pitabrød, wraps, på pizza osv…. Velbekomme <3

Ingredienser:
– 1-2 pakker Naturli’ Pipfri
Hjemmelavet BBQ-marinade

Bland alle ingredienser til marinaden og vend det med pipfri-stykkerne. Steg på panden ved middelvarme i et par minutter på hver side – vend rundt i dem undervejs så de ikke brænder fast!

Prøv også Pipfri i karry af Line Mailis

naturli pipfri

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

One comment

  1. […] Prøv også: Opskrift med Naturli’ Pipfri: BBQ-marineret vegansk kylling, fra FreyaEmilie.dk […]