Type and press Enter.

Juice med rødbede, appelsin og gulerod

juice med rødbede og appelsin
Juice med masser af smag og farve

Her får du opskriften på en hjemmelavet juice med rødbede og appelsin, som har den fineste dybrøde farve. Den består som sagt af blandt andet rødbede og appelsin, hvilket er en god kombi næringsmæssigt men også smagsmæssigt. Appelsinerne tager den lidt jord-agtige smag fra rødbederne, og gulerødderne giver det en god sødme. Ingefær, gurkemeje og citron gør den ekstra frisk og skarp i smagen! Jeg har også tilføjet en agurk, fordi jeg lige havde en liggende. Sådan kan du selvfølgelig også bare gøre, hvis du har noget du skal have brugt.

Ingredienserne til juice med rødbede og appelsin:

Ingredienser:
– 1/2-1 kilo økologiske rødbeder
– 1 kilo økologiske gulerødder
– 1 kilo økologiske appelsiner
– 1/2-1 økologisk citron
– Ingefær efter smag (jeg har brugt ca. 10 cm)
– 1 håndfuld økologisk gurkemeje
– 1 økologisk agurk

Jeg anbefaler at bruge en slowjuicer! Jeg bruger selv en Wilfa SJ150A. Det eneste jeg plejer at skrælle er appelsinerne, og så skærer jeg enderne af rødbederne og gulerødderne. Bare skrub det hele inden du juicer det, så gør det intet at der er skræl på. Hvis du skal bruge pulpen til eksempelvis bagning, så anbefaler jeg dog at skrælle det og juice appelsinerne til sidst, så du kan tage det andet pulp fra inden appelsinerne. “Trådene” fra appelsiner kan nemlig godt være lidt specielle at spise i bagværk.

Hvis du er mere til smoothie, så prøv min opskrift på smoothie med rødbede. hindbær og ingefær. Eller måske en smoothie med blåbær, banan og spinat?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *