Type and press Enter.

Inspiration: 10 “grønne” Facebook-grupper

Inspiration på de sociale medier – 10 grønne Facebook-grupper

Fællesskab og inspiration – to ting der gør hele livet lidt nemmere. Jeg har selv stor glæde af at følge en masse inspirerende mennesker, være medlem af Facebook-grupper og føle mig som en del af noget. Så kan man nemlig altid få hjælp, finde inspiration og møde nye mennesker. Jeg har her samlet 10 forslag til Facebook-grupper som er “grønne” i en eller anden forstand – alle grupperne har jeg selv stor glæde af, og det håber jeg at du også kan få!

1. (((VEGANSK))) Mad
Den veganske mad-gruppe over dem alle. Billeder, opskrifter, idéer og spørgsmål – alt indenfor vegansk mad. Der er mange medlemmer og der bliver dagligt uploadet ting og sager!

2. Ikke testet på dyr
Genial og gennemarbejdet gruppe – alt information vedrørende produkter der ikke er testet på dyr (eksempelvis make-up) samt produkter der er 100 procent vegansk.

3. Zero Waste Vegansk – DK
Handler om zero waste livsstilen, men med dét twist at den også er vegansk – der findes nemlig også en gruppe som “kun” omhandler ZW, men personligt er jeg mere til den her, fordi så slipper man for billeder af kød samt diskussioner om hvorvidt det er bæredygtigt at spise dyr eller ej.

4. Vegansk LivsSTIL (non-food produkter)
Alt der har noget med vegansk livsstil at gøre – bortset fra mad. Så det er den oplagte gruppe at have i kombination af nr. 1, som jo derimod kun omhandler mad.

5. Journey to Zero-Waste
International ZW gruppe – inspiration fra hele verden!

6. Grøn livsstil og zero waste – Byt, giv bort, Køb, salg
Navnet siger lidt sig selv – en “markedsplads” for bæredygtig livsstil.

7. What F.A.T. Vegans Eat
International vegansk-mad gruppe for F.A.T. (fantastic, amazing, terrific…) veganere. Man ser mad-opskrifter ud over det sædvanlige i den her gruppe!

8. Veganske Tilbud 
Smart gruppe hvor folk deler aktuelle tilbud der er relevante for veganere. Så går man aldrig glip af plantemælk til en 10’er!

9. Minimalisme og købestop
Det her er den jeg senest er blevet medlem af. Øjenåbner lige her efter Black Friday og op mod jul, hvor den årlige kæææmpe forbrugsfest går igang. Tankevækkende!

10. Lokale grupper
Det sidste jeg vil anbefale, er at melde sig ind i lokale Facebook-grupper. Veganer-grupper, genbrugs-grupper, skralde-grupper, frivillig/aktivist-grupper osv…. Jeg er selv medlem i en del der omhandler Aalborg og KBH (smid en kommentar hvis du interesseret i grupper vedrørende disse områder!) og det er så fedt at være med i noget lokalt!

Del gerne grupper i kommentarfeltet, så listen kan blive endnu længere!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *